2023

Valentin napi nyereményjáték:Love Story | Szerelmi történet

A játék időtartama:

2023. 01. 30. - 2022. 02. 14. 12:00A játék szervezője: Salonhero Kft.Nyeremény: 4 db 10.000 Ft.- értékű ajándékutalvány, amely 2x2 ember (ideális esetben 2 szerelmes pár) között lesz szétosztva.A játékban azok az emberek vehetnek részt, akik Instagram és/vagy Facebook fiókkal rendelkeznek és teljesítik az ottani posztban megjelölt kritériumokat, miszerint:Facebookon keresztüli részvétel menete:1. Lájkolják ezt a bejegyzést

2. Megjelölik e bejegyzés alatt kommentben a párjukat

3. Megírják kommentben megismerkedésük rövid történetétInstagramon keresztüli részvétel menete:1. Lájkolják ezt a bejegyzést

2. Kitesznek egy közös képet a párjukkal az Instagram Storyba

3. Megjelölik abban a Storyban a @salonheroapp -otA két platformon keresztüli jelentkezés dupla esélyt biztosít, nem zárják ki egymást.

Az Instagram Storyk saját Storyba történő elhelyezésének jogát fenntartjuk, hogy sokan lássák a szerelmes történeteket!Sorsolás és eredményhirdetés:

A nyerteseket élő adásban a @sherokrisz Tiktok oldalon sorsoljuk ki kedden 18:00kor.Személyes adatokat a nyereményjáték ideje alatt nem kezelünk.

A nyertesekkel instagramon vagy facebookon vesszük fel a kapcsolatot, és ott megbeszéljük, milyen kapcsolattartási forma kényelmes és elfogadott számukra.

A nyeremény átadása ez után történik meg. A nyeremény felhasználását a nyertes eldöntheti, hogy szeretné-e megörökíteni. Ez esetben a Salonhero csapata felajánlja, hogy elviszi Ő(ke)t a megszépülés helyére és felvételt készít róluk, hogy megörökítse azt, melyet mindkét fél felhasználhat a közösségi csatornáikon történő terjesztésre.

2022

Smink + Fotózás nyereményjáték

A játék időtartama: 2022. 06. 01. - 2022. 06. 06. 11:59A játékban azok az emberek vehetnek részt, akik Instagram fiókkal rendelkeznek és teljesítik az ottani posztban megjelölt kritériumokat, miszerint:

1. Bekövetik a @salonheroapp oldalt

2. Bekövetik a @l.a.beauty.budapest oldalt

3. Megjelölik a @salonheroapp Instagram oldalán található posztban 3 ismerősüketA 3 lehetséges nyertest randomszám-generátorral sorsoljuk ki hétfőn a játék vége után. A sorolást élőben közvetítjük a @sherokrisz Tiktok oldalunkon.

Személyes adatokat a nyereményjáték ideje alatt nem kezelünk.

A nyertessel instagramon vesszük fel a kapcsolatot, és ott megbeszéljük, milyen kapcsolattartási forma kényelmes és elfogadott számára. Az idő szűkössége miatt a nyertesnek az értesítéstől számítva 6 órája lesz jelezni igényét a nyereményre, ellenkező esetben a következő nyertesre száll a nyeremény, és így tovább.

A nyeremény átadása Budapesten, a 2022. 06. 06-i vagy 2022. 06. 20.-i héten történik meg, amikor ugyanis egy fotózásra és sminkelésre elvisszük a nyertest @l.a.beauty.budapest jóvoltából. A szépülésről felvételt szeretnénk készíteni majd, a nyertes beleegyezésével.

Masszázs nyereményjáték

A játék időtartama: 2022. 03. 10. - 2022. 03. 12. 14:00A játékban azok az emberek vehetnek részt, akik Instagram és/vagy Facebook fiókkal rendelkeznek és teljesítik az ottani storyban megjelölt kritériumokat, miszerint:

1. Képernyőfotót készítettek a storynkról, és azt kitették a saját storyjukba.

2. Megjelöltek rajta egy masszőrt.

3. Megjelölik a @salonheroapp Instagram oldalt, vagy Facebookon a Salonhero oldalát.A 3 lehetséges nyertest randomszám-generátorral sorsoljuk ki szombaton a játék vége után.

Személyes adatokat a nyereményjáték ideje alatt nem kezelünk.

A nyertessel instagramon vagy facebookon vesszük fel a kapcsolatot, és ott megbeszéljük, milyen kapcsolattartási forma kényelmes és elfogadott számára. Az idő szűkössége miatt a nyertesnek az értesítéstől számítva 6 órája lesz jelezni igényét a nyereményre, ellenkező esetben a következő nyertesre száll a nyeremény, és így tovább.

A nyeremény átadása Budapesten, a 2022. 03. 14-i héten történik meg, amikor ugyanis egy masszázsra elvisszük a nyertest. A szépülésről felvételt szeretnénk készíteni majd, a nyertes beleegyezésével.

Nőnapi nyereményjáték

A játék időtartama: 2022. 03. 02. - 2022. 03. 06. 14:00A játékban azok az emberek vehetnek részt, akik Instagram és/vagy Facebook és/vagy Tikok fiókkal rendelkeznek és teljesítik az ottani posztban megjelölt kritériumokat, miszerint:

1. Bekövetik a Salonhero (Tiktokon Sherokrisz) oldalát

2. Lájkolják a bejegyzést

3. Megjelölnek kommentben valakitA nyerteseket élő adásban a @salonheroapp instagram oldalon sorsoljuk ki vasárnap 14:00kor.

Személyes adatokat a nyereményjáték ideje alatt nem kezelünk.

A nyertessel instagramon vagy facebookon vagy tiktokon vesszük fel a kapcsolatot, és ott megbeszéljük, milyen kapcsolattartási forma kényelmes és elfogadott számára. Az idő szűkössége miatt nyertesnek az értesítéstől számítva 4 órája lesz jelezni igényét a nyereményre, ellenkező esetben a következő nyertesre száll a nyeremény, és így tovább.

A nyeremény átadása 2022. 03.09-án történik meg, amikor ugyanis egy szépüléses programra elvisszük a nyertest és álljuk ohajait-sóhajait. A szépülésről felvételt szeretnénk készíteni majd, a nyertes beleegyezésével.

Valentin napi nyereményjáték

A játék időtartama: 2022. 02. 09. - 2022. 02. 12. 12:00A játékban azok az emberek vehetnek részt, akik Instagram és/vagy Facebook fiókkal rendelkeznek és teljesítik az ottani posztban megjelölt kritériumokat, miszerint:

1. Bekövetik a Salonhero oldalát

2. Lájkolják a bejegyzést

3. Megjelölnek kommentben valakitA nyerteseket élő adásban a @salonheroapp instagram oldalon sorsoljuk ki szombaton 12:00kor.

Személyes adatokat a nyereményjáték ideje alatt nem kezelünk.

A nyertessel instagramon vagy facebookon vesszük fel a kapcsolatot, és ott megbeszéljük, milyen kapcsolattartási forma kényelmes és elfogadott számára.

A nyeremény átadása 2022. 02.14-én történik meg, amikor ugyanis egy szépüléses programra elvisszük a nyertest és álljuk ohajait-sóhajait. A szépülésről felvétel készül majd, a nyertes beleegyezésével.

© 2023 Copyright. All rights reserved.