Töröld adataidat saját magad, vagy mi is segítünk benne

Örülünk, hogy kipróbáltad az appunkat!

Fodrász utáni nő mosolyog Budapesten, jó volt a foglalása

Minden kapcsolatban eljön egyszer a búcsú ideje

Megmutatjuk, mi az a két lehetőség számodra, amivel törölni tudod a profilodat ha úgy döntöttél, nem szeretnél többet az appon keresztül foglalni és ott kiválasztani a kedvenc szolgáltatódat.

1. Appon keresztüli törlés

A profilodat és vele együtt az adataidat ki tudod törölni a Salonhero appból. Ehhez nem kell mást tenned, mint:1. Kattints a jobb aló sarokban található "profil" ikonra.2. Kattints a "Fiók törlése" menüpontra.3. Véglegesítsd a fióktörlési szándékodat a felugró ablakon.Ezek után a rendszer egyből kitörli az adataidat.

Fodrász utáni nő mosolyog Budapesten, jó volt a foglalása
Fodrász utáni nő mosolyog Budapesten, jó volt a foglalása

2. Kérd emailben és mi töröljük neked

Amennyiben írsz számunkra, és bizonyítod, hogy Te vagy az, töröljük a fiókot számodra. Ehhez nem kell mást tenned, mint:1. Írj emailt a krisz@salonhero.hu email címre.

2. Írd meg a nevedet és telefonszámodat, amivel az appban a profilod rendelkezik. A főoldalon a profilképedre kattintva tudod ellenőrizni ezeket.Ezek után a csapatunk a GDPR értelében maximum 30 napon belül törli az adataidat a rendszerből.

Milyen adatok törlődnek és milyenek maradnak?

Amik törlésre kerülnek:

- Neved

- Email címed

- Telefonszámod

- Profilkép

- Értékelések a profilodrólMaradnak a rendszerben:

- A foglalásaid ténye

Azonban nem lesz már senkihez kötve, csak annyit fognak látni a szolgáltatók, hogy valaki járt náluk egy adott időpontban.© 2023 Copyright. All rights reserved.