Már van fiókod?

Lépj be

Feltöltjük az üresjárataidat.

Ne fizess, ha nem kapsz vendéget!

Építsd a profilod és mutasd meg az érdeklődőknek, hogy mikor vagy szabad.

Salonhero app letöltése - iOS Szolgáltató
Salonhero app letöltése - Android Szolgáltató

Csomagjaink

Funkciók

Felfedező

Premium

Havidíj

Ingyenes

4.990 Ft.-*

Telefonhíváson keresztüli foglalás

Appon keresztüli foglalás fogadása

2

Korlátlan

Múltbéli foglalások megtekintése

Utolsó 3

Korlátlan

Vendég profil megtekintése

3

Korlátlan

Feltölthető képek száma

6

18

Közösségi profilok hozzáadása

Webhely hozzáadása

Elsőbbség a kiemelt szolgáltatóvá válásban

Automatikus foglalás-elfogadás

Szolgáltatói videó kérése a profilra

* Amennyiben a hónapban a Salonheron keresztül nem érkezik minimum 2 vendég, a havidíj visszatérítésre kerül a szolgáltató számára, így az ingyen volt.

Rólunk mondják

Gyorsan, rugalmasan és egyszerűen működő rendszer folyamatos fejlesztésekkel, újításokkal! Közvetlen jó kapcsolat és kommunikáció a szolgáltatók és a Salonhero csapata között! Az érkező vendégek is szeretik és dicsérik!

Noémi

Fodrász

Náluk mindenki a Salonherot használja. Tetszik, hogy egyéni vállalkozókra van szabva, ki tudjuk építeni a saját vendégkörünket és rendelkezni tudunk vele, ami támogatja a karrierjeink különböző lépcsőfokait.

Erik

Fodrász

Nagyon elégedett vagyok, az appot könnyen lehet kezelni, jól esik, hogy ennyire figyeltek ránk, szolgáltatókra a visszajelzéseken keresztül. Tetszik, hogy egy kis közösség alakul ki úgy a vendégek, mint a szakemberek között. 💚 Nagyon szeretem a Pacek Péntek sorozatodat Krisz, hogy igyekszel minél több Salonherost felkeresni, így kicsit közelebbről is megismerhetjük őket 😊

Zsófi

Kozmetikus

Nekem már az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt a letisztult és könnyen kezelhető applikáció! A folyamatos és közvetlen kapcsolattartás gördülékenyebbé teszi a használatot, bízom benne, hogy még többen megismerik majd!

Hajnalka

Fodrász

Nem is tudom, hol lennék a Salonhero nélkül, konkrétan az app mentette meg a vállalkozásomat! Lehet a "barátnős" kinézetű profilképem az oka de amióta regisztráltam, havonta 10+ vendég érkezik, és sokkal hamarabb alakul a vendégköröm, mint számítottam rá!

Virág

Kéz-, és lábápoló, műkörömépítő

Könnyen kezelhető, egyszerű, igényes oldal. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jó lehetőség nekünk, szakembereknek is, és azoknak a vendégeknek is, akik nem tudnak előre tervezni, hanem gyorsan, mégis megbízható / leinformálható helyen szeretnének igénybevenni szolgáltatásokat.

Nekem ma volt az első vendégem az alkalmazáson keresztül és minden gördülékenyen ment, köszönöm 🥰

Gabriella

Kozmetikus

© 2023 Copyright. All rights reserved.